Personaluthyrning

Vi är genom våra kvalificerade resemontörer verksamma över hela landet. Vi hjälper till att lösa tillfälliga eller planerade behov av flexibel, engagerad och framför allt kvalificerad arbetskraft.

IWS
När ni stöter på krav om IWS-kompetens eller svårlösta svetsproblem så tar vi gärna på oss uppdraget att bli er IWS-ansvarige på konsultbasis. Göran, IWS 870 och Marielle, IWS 1118.

GL Kompetens AB har mångårig erfarenhet av svetsarbete ute på fält. Våra duktiga kvalificerade svetsare har gott renommé och har gjort sig kända runt om i Sverige för sitt gedigna hantverkskunnande, goda uppförande på arbetsplatsen, öppenhet och nyfikenhet på nya lösningar och inte minst för kvalitén på utförda uppdrag.

Vi tar både på oss kortare punktinsatser, längre uppdrag samt konsultuppdrag.

Kontakta oss för mer information!
Kontakta Göran på tel: 070-634 11 63 eller via e-post: goran@gl-kompetens.se

Intresserad av att jobba hos oss?
Vi söker hela tiden kvalificerade svetsare för uppdrag inom industrin över hela landet. Vi har för närvarande 8 st medarbetare med de flesta kompetenser inom tung industri.
Ring eller skicka ett mail där du beskriver dina meriter och erfarenheter. Du bör förutom dina yrkeskunskaper vara servicevänlig, ha bra social kompetens och ett utvecklat ordningssinne.

Referenser
För LKAB arbetar vi löpande som konsulter i samband med deras offerter. Några av våra andra kunder är t ex: Skanska Stockholm, Vattenfall, Bravida, Svevia, Coor i Karlstad, Manpower i Luleå/Kalix, Outec, EMR i Kiruna, Rönnqvist & Wettainen mfl.

Comments are closed.